Honda Civic Tourer

HONDA CIVIC TOURER - AUTOMAATTI MANUAALIN HINNALLA & NORDIC PACK 390 €! 

Nyt Civic Tourer -malleihin automaatti manuaalin hinnalla. Civic Tourer Sport on mukavan jämäkkä ja vaivaton ajettava vahvan 1.8 i-VTEC (142 hv) moottorinsa ansiosta.  Kokonaisetusi jopa 3841 €!

Uusiin tilauksiin myös Nordic Pack huippuedulliseen hintaan 390 €. Paketti sisältää talvipyörät 17” kevytmetallivanteilla ja DEFA -lämpöpaketin (lohkolämmitin, sisähaaroitus ja sisätilan lämmitin)

Tourer Sport -mallissa on erinomainen vakiovarustelu, kuten mm. automaattinen kaksoisalueilmastointi, vakionopeudensäädin, peruutuskamera ja Honda Connect–monitoiminäyttö navigaattorilla. Vakiona on myös sporttista lisäherkkua, kuten esimerkiksi tummennetut takaikkunat, urheilullinen etusäleikkö ja 17” Sport Design–erikoisvanteet. Tyylikkään lisäsäväyksen sisätiloissa tarjoaa teräksiset kynnyslistat, Carbon-somiste kojelaudassa ja punainen tikkaus etuistuimissa, ohjauspyörässä ja etuovissa.

Civic Tourerissa on luokkansa suurimmat sisä- ja tavaratilat sekä monipuolinen muunneltavuus Magic Seats–monikäyttöistuimineen. Tilavuutensa lisäksi Tourer Sport on mukavan jämäkkä ja vaivaton ajettava vahvan 1.8 i-VTEC (142 hv) moottorinsa ansiosta. 

Turvallisuutta parantaa vakiovarusteisiin kuuluva ADAS–turvapaketti. Kattavaan turvapakettiin kuuluu kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin, kaistavaroitin, liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman avustin ja poikittaisliikennehälytin. Pimeässä ajoa helpottavat kaukovaloautomatiikka ja automaattisesti himmentyvä taustapeili.

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni