Uusi Honda CR-V

ENNAKKOMYYNNISSÄ NYT UUSI HONDA CR-V!

Mukavuus ja helppokäyttöisyys ennen kaikkea.

Menitpä mihin tahansa, autosi kerää katseita. Sisusta on ylellinen ja avara, jalkatilaa riittää kaikille. Uusi CR-V on suunniteltu niin, että liikut sitten yksin, perheen kanssa tai kuljetat isoja ja hankalan muotoisia tavaroita, CR-V on juuri oikea valinta.

Kokoa CR-V:llä on vähän edeltäjäänsä enemmän joka suuntaan. Yksi merkittävimmistä parannuksista on 35 mm kasvanut maavara, joka auttaa autoa selviytymään vähän vaikeammasta maastosta kuin edeltäjänsä. Jotain ennen näkemätöntä CR-V:ssä on lisävarusteena saatava mahdollisuus seitsemään istuinpaikkaan. Valmistaja lupaa, että CR-V on luokkansa tilavin.

Kaikissa CR-V-malleissa on vakiona  erittäin kattava Honda Sensing -turvavarustepaketti, johon kuuluvat aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, kaistavaroitin, kaista-avustin, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin älykkäällä nopeudenrajoittimella sekä liikennemerkin tunnistus. Lisäksi uuden Honda CR-V:n vakiovarusteisiin kuuluvat mm. hätäpuhelujärjestelmä ja ajonvakautuksen lisäksi myös perävaunun vakautusjärjestelmä.

Kaikissa CR-V-malleissa, Comfort-varustetasosta alkaen, on kattavan turvavarustelun lisäksi myös paljon mukavuutta lisääviä yksityiskohtia kuten aktiivinen melunvaimennusjärjestelmä, automaatti-ilmastointi, sähkökäyttöiset ikkunannostimet kaikissa ovissa ja LED-ajovalot pesimillä.

Uuden viidennen sukupolven Honda CR-V:n hinnat alkavat etuvetoisena 33 950 eurosta (Comfort 2WD 1,5) ja nelivetoisena 40 825 eurosta (Elegance AWD 1,5).  

Uusi CR-V nyt ennakkomyynnissä ja koeajettavissa Salossa! 

Lisätietoja Hondasta klikkaamalla tästä >

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni