Vito-Winter

Vito 4x4 automaatti. Tarjous voimassa huhtikuun loppuun!

Mercedes-Benz Vito Winter 4x4:n ominaisuudet erottuvat edukseen olosuhteiden huonontuessa. Markkinoiden edistyksellisin jatkuva neliveto ja aito 7G-Tronic automaattivaihteisto pitävät huolen siitä, että matka jatkuu huolettomasti vaikka maata peittäisivät liukkaat lumi- ja jääkerrokset.

Markkinoiden edistyksellisin neliveto

Vito Winter 4x4 on varustettu seitsenvaihteisella G-Tronic-automaatilla. Viton nelivedossa moottorin tuottama voima jakautuu jatkuvasti kaikille pyörille, minkä ansiosta Vito 4x4:ssä ei ole ikävää kytkeytymisviivettä. Nelivetoisessa Vitossa voima jakautuu normaalitilassa 45 % etuakselistolle ja 55 % taka-akselistolle.

Liukkaalla talvikelillä elektrorininen 4Matic-luistonestojärjestelmä jarruttaa tarpeen mukaan niitä Viton pyöristä, joissa ei ole riittävästi pitoa ja siirtää voiman niille pyörille, joiden pito on kyseisellä hetkellä paras. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti ja millisekuntien aikana.

Vakiovarusteista löytyy myös alamäkihidastin (DSR / Downhill Speed Regulation), joka helpottaa ajamista haastavissa alamäissä. Alamäkihidastin on käytettävissä 4-18 km/t nopeuksissa ja sitä voi säätää portaattomasti vakionopeudensäätimen viiksestä.

Henkilöauton tuntua nelivetopakun ohjaamossa

Viton ajoasennon saa säädettyä hyvinkin samantapaiseksi kun henkilöautolla ajattaessa. Viton nelivetomalli on rakennettu siten, että sen maavara ei eroa etu- tai takavetomallista. Tämä mahdollistaa ajamisen esimerkiksi autotalliin tai parkkihalleihin.

Vito Winterissä on kellolaitteella varustettu Ebersbächer-lisälämmitin ja Tempmatic-mukavuusilmastointi, jotka takaavat miellyttävät aamut myös vaihtelevissa talvikeleissä. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit. Monitoimiohjauspyörässä tärkeät napit ovat helposti käytettävissä ja koelaudassa on vakiona laadukas audio-radiosoitin.

Winterillä matkanteko on nautinnollista sekä taajamissa että maanteillä. Viton ohjauspyörä kääntyy vaivattoman kevyesti, ollen samalla kuitenkin toimiva ja tarkka. Pitkää matkaa maanteillä ajattaessa lisämukavuutta tuo vakiovarusteisiin kuuluva, nopeudenrajoittimella varustettu vakionopeudensäädin.

Vito Winter 4x4 on pakettiauto, jonka ajo-ominaisuudet kannattaa kokea – lämpimästi tervetuloa koeajolle. Autoja on määräerä, joten toimi nopeasti!

Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa: 

  • Kauko-ohjattava keskuslukitus
  • Tempmatic-mukavuusilmastointi
  • Audio-radiosoitin
  • Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella
  • Ebersbächer-lisälämmitin kellolaitteella
  • Monitoimiohjauspyörä
  • Sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit
  • MobiloVan -liikkuvuusturva 

Vito Winter 4x4 on saatavana kolmella eri koripituudella ja kahdella eri moottorivaihtoehdolla.

Kampanja voimassa 30.4. saakka - toimi siis nopeasti! 

Alla olevasta taulukosta näet kätevästi eri mallien hinnat. Tutustu samalla Nordea Rahoitusleasingiin, jonka avulla voit maksaa uutta Vitoasi edullisissa kuukausierissä, alkaen vain 455 €/kk. Kampanjahinnat voimassa 2.1.2018 alkaen.

Vito-Winter-hintataulukko

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

*Vito 116CDI 4x4 A3 A -pakettiauton hinta 53 911,09 - Winter -kampanja-alennus 4 580,21 = kokonaishinta 49 330,88 (sis. autovero, toim. kulut 600 € ja alv. 24 %). **Sopimusaika 60 kk. 114CDI 4x4 A1 A jäännösarvo 12 695 € |114CDI 4x4 A2 A jäännösarvo 13 150 € |116CDI 4x4 A3 A jäännösarvo 14 152 € . Avauspalkkio 300 €, maksetaan 1. erä yhteydessä. Laskutuspalkkio 9 €/kk. Vain yritysasiakkaille, hinnat alv. 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Rahoituslaitos: Nordea Rahoitus Suomi Oy. Koskee vain erikoiserän Vito Winter 4x4 autoja. ***Hinnat Alv. 0%. Ajosuoritteella 10 000 km/vuosi.