Vito Woima

Vito Woima. Etusi jopa 3400 €.

Lisää voimaa ja vääntöä töihin. Vahvana aamusta iltaan. 

Vito Woima on aito Mercedes. Sen moottori ja vaihteisto on suunniteltu kestämään rankkaa työntekoa yhä uudelleen – ja uudelleen. Nyt saat Vitoon 48 hevosvoimaa ja 100 newtonmetriä lisää hintaan 990 €. Etusi jopa 3 400 €*. Tule koeajolle ja tiedät, miltä todellinen Woima tuntuu. 

Kampanja-autoja rajoitetusti – toimi nopeasti.

Vito Woimassa mm. nämä vakiovarusteet:
  • Kauko-ohjattava keskuslukitus
  • Tempmatic-mukavuusilmastointi
  • Audio-radiosoitin
  • Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella
  • Ebersbächer-lisälämmitin kellolaitteella
  • Monitoimiohjauspyörä
  • Sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit
  • MobiloVan -liikkuvuusturva
Henkilöauton tuntua pakettiauton ohjaamossa

Viton ajoasennon saa säädettyä hyvinkin samantapaiseksi kun henkilöautolla ajattaessa. 

Vito Woimassa on kellolaitteella varustettu Ebersbächer-lisälämmitin ja Tempmatic-mukavuusilmastointi, jotka takaavat miellyttävät aamut kaikilla keleillä. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähkölämmitteiset ja säädettävät ulkopeilit. Monitoimiohjauspyörässä tärkeät napit ovat helposti käytettävissä ja koelaudassa on vakiona laadukas audio-radiosoitin.

Woimalla matkanteko on nautinnollista sekä taajamissa että maanteillä. Viton ohjauspyörä kääntyy vaivattoman kevyesti, ollen samalla kuitenkin toimiva ja tarkka. Pitkää matkaa maanteillä ajattaessa lisämukavuutta tuo vakiovarusteisiin kuuluva, nopeudenrajoittimella varustettu vakionopeudensäädin.

Vito Woima on pakettiauto, jonka ajo-ominaisuudet kannattaa kokea – lämpimästi tervetuloa koeajolle. Autoja on määräerä, joten toimi nopeasti!

Ota yhteyttä

Aihe

Vaihdossa tarjottavan auton tiedot

Omat tietoni

*Vito 114CDI A3 -pakettiauton hinta 43.757,80 € - kampanja-alennus 3.419,46 € = kokonaishinta 40.338,34 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). 48 hv:n lisähinta 990 € verrattuna vastaavaan 109CDI manuaalivaihteiseen malliin vakiovarustein.